Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Autor Gradjanin
prije svega. odlicne komponente. saroliki asortiman.zanimljivo.
evo ti savjet od korisnika tih zalman blokova. meni svi lijepo naljezu na meme i mosove i gpu. veci je problem, hebem im sestre ruzne, kaj su stavili sugave male serafice koji bi to sve trebali povezati na karticu. a oni, stari moj, imaju tenziju puknuca. pri prvom slaganju su mi na jednom bloku DVA navoja popustila i jedan seraf je puknuo, no bez ikakve frke su mi ih zamjenili novima.
a sad sam skuzio da je jedan od 4 serafa na gpu popustio, citaj pukao. vjerujem da ce to ici pod garanciju, no najjebenije me to zivcira.
|
Hej, tx na pomoći, svakako ću se javiti ako bude potrebe. Vjerujem da će i drugima ovo biti zanimljivo
Citiraj:
Autor Gradjanin
sam blok hladi odlicno, mada bi vise volio vidjeti 10mm prikljucnice, jer si ovako ogranicen na 8mm crijeva. i nemam prituzbi na naljeganje, jer dobijes u kompletu termalnu traku koja jako dobro popuni svaku neravninu ako postoji.
PAZI!! jedan trik..ja kod prvog slaganja i upasivanja, srecom odmah skuzio, nisam odljepio jednu stranu zastitne folije s te termalne trake.ono, ko radi i grijesi, no s time nije blok nalijegao kako treba. mozda, ali mozda da probas to provjeriti,jer mozda mozes izvuci neravninu s time, ako vec ona postoji.
|
Da, ako stavim tu termalnu traku, valjat će, ali ja hoću da sve paše bez nje, dakle blok direkt na memoriju
Inače, ja imam komplet vodeno na 10/8 sustavu, tako da mi i ovo odgovara, a ne znam koliko bi dobio da sve prebacim na 13/10, predpostavljam ne puno, ipak su blokovi naveća uska grla
Citiraj:
Autor Gradjanin
s druge strane, glupavo je slozeno to kaj neznas koliko treba kaj stegnuti. ako olabavis, upitno je koliko hladi, no jos je gore sve stegnuti, jer blok izvitoperi karticu a i serafi puknu (ne, nisam stezao ko manijak, vec je kombinacija tanki seraf u aluminiju prelosa kombinacija). da, svine je po dijagonali. uglavnom, koliko je fensi smensi, i dobro hladi, toliko su ga pomalo tehnicki ujebali.
|
Je, sad mi skoro žao što nisam dao još 200kn za ek vodeni blok, a sa druge strane definitivno planiram još jednu ubost pa će se valjd isplatiti
Citiraj:
Autor Gradjanin
I VAZNO!! rekao bi NAJVAZNIJE KOD TOG BLOKA!!!
budem ti postao slike, na kucnom kompu su mi. MORAS zastiti mosove od dodira s blokom. to nije greska u konstrukciji, vec je to tvoja sreca, koliko imas UREDNO slozenu karticu.citaj, zavisi od proizvodaca koliko je uredan u svojem poslu.
naime, ti mosovi trebaju biti lijepo i uredno zalemljeni, u jednoj ravnini. no, iskustva iz upotrebe pokazuju da su u nekim slucajevima zalemljeni onak, sve i svakak, izlaze iz neke zamisljene ravne crte, pa dolazi do mogucnosti zbog MALO MJESTA izmedu njih i samog bloka da dodirnu blok, a kako su pod strujom, katastrofa je neizbjezna.
to se rijesi postavljanjem, citaj oblacenjem mosova u izolir traku, te tako rijesis taj problem.
ja sam userafio blokove, i posto znam gdje treba gledati i mjeriti, vidio sam da su mosovi super ravno zalemljeni (dragi gigabyte  ) pa da ne diraju blok, no ipak sam stavio izolirku da anuliram bilo kakvu mogucnost te katastrofe.
|
Ovo znam, ništa ne kupujem dok ne pregledam sve review-ove koji imaju o meni zanimljivom proizvodu, tako da je izolirka već spremna
Inače, daj mi samo reci koliko ti se bolje ( i da li uopće ) klokaju kartice sa njim. Meni je na zraku max bio 740/1020 , pa ću vidjeti kako će biti sa njim
|