Ma ovdje me nemojte krivo shvatit, uopće ne navijam za stalkera niti sam cijeli prošo samo me atmosfera ugodno iznenadila...
Od mp igara cod nemogu nikako probavit jer mi je previše arkada, i one mape gdje se satima neprestaje pucat po 30 ljudi na jako malim mapama me frustrira.
Ali kad je mala ekipa od max 8 ljudi i to lan..... pretvara mi se u super igru , iako to su sve ukusi o kojima se i ne treba puno raspravljat.
Igra koju sam dosta igro je americas army , radi dosta realnog napredovanja kroz igru i paženja na svaki kutak ali jednostavno se pretvorila u igru sa hrpom ljudi koji spamaju metke na napamet naućene pozicije.... a bogami nije ni blizu realizma za koji se "prodaje".
I bogami sof 2 je bio divna arkadica za multiplayer i možda jedina igra u kojoj me iznimno teško pobjedit... izgubio svega par partija od njih ne znam koliko svugdje druge me pwnaju lol.
Što se stalkera tiće sad kad su se prvi dojmovi smirili mislim da će bit odlična igra, jer sam pogledo dosta trailera i vidio da su prostori vrlo jezoviti i tako

Možda i ciganovića ubace u igru lol već me strah