Citiraj:
Autor xvx1
To što ti priznaješ, Google sigurno nije briga.
|
A mene nije briga za njihov istraživanje - uzajamno nas nije briga, i to ću i dalje spominjati
svaki put kad to neko iznese kao dokaz - bez iznimke...
Citiraj:
Autor xvx1
Nema uzoraka niti metodologije skupljanja kad se vrši analiza nad cijelom populacijom.
|
Jako si u krivu... Niti nemaš pojma koliko...
Citiraj:
Autor xvx1
Oni konstantno sa svakog svog diska uzimaju S.M.A.R.T. podatke svakih nekoliko minuta.
|
Samo što SMART podaci sami za sebe ne znače baš ništa jer ne govore ništa o vanjskim uvjetima temperature, vlažnosti, naponima koje je disk dobivao itd itd...
Citiraj:
Autor xvx1
U konkretnom primjeru se navodi samo da je na određenoj prosječnoj temperaturi njima crkao određeni postotak diskova (više pri nižim i višim temperaturama, a manje pri standardnim). Ako si položio statistiku/teoriju vjerojatnosti/matematiku 3 ili kako se već zvala na tvom faksu, onda ti je jasno što to u praksi znači - još kad vidiš krasan primjer normalne razdiobe.
|
Ajde ne sraćkaj, kao prvo gaussova distribucija ili prirodna disktribucija je upravo zato prirodna jer karakterizira zakon većine, upravo zato ona sama za sebe ništa neznači već odstupanje od nje znači nešto, zato postoje testovi za gledanje povezanosti onog što odstupa od normalne raspodjele koja postoji skoro svuda u prirodi za skoro bilo što...
Citiraj:
Autor xvx1
Kao u svakom znanstvenom istraživanju, prvo se provode mjerenja i opažanja, a zatim se to teoretski pokušava objasniti. (jedino je u našoj povijesti bilo obrnuto s crnim rupama).
|
NE nisi u pravu i to si toliko omaši fusbal da niti sam ne shvaćaš kolko, inače ja sam radio na istraživanjima koja su se objavljivala u CC časopisima i ljudi su ih prijavljivali kao doktorate znanosti i zato nemoj meni prodavati muda pod bubrege stari...