View Single Post
Staro 19.05.2008., 12:15   #8
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor jollyb Pregled postova
trebam / želim baš takve kakvi su na slici. jer su obostrani, ima prostor za umetanje trakice, izvana je plastična prozirna i iznutra meki sloj na koji sjeda nasnimani dio dvda (ja sam sad samo preokrenuo dvd, privatnosti radi )
Hm, mislim da Jelc-ova omiljena Microline/IQ grupacija ima bas takvih omota. Pogledaj na IQ stranice.

Ostao mi je na drugom dijelu grada rano jutros mobac i PDA pa sam bespomocan za brojeve. Ali nazovi MakroMikro (ducan Ilica) i trazi Ivanu. Najbolje da na mail posaljes sliku da vidi, ona 99% zna tko ih ima. Otkako je Lifov Kvark postao velesila za pro CD/DVD presuru... vrlo lako da i oni imaju u svojoj ponudi te omote.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
infoplus...sirimo se ali smo i dalje dobri
Eh da, deder mi reci jesi li negdje vidjao one moje Opera 4x kutije?

Nas novi deckich se fino uhodao i prebolio je one pocetne probleme. Zovem ga za dan-dva, da mi vide na skladistu mogu li nabaviti opere ali zapakirane i sigurno neosakacene. Sve sto imaju na policama je defektno. Nemozes ih uopce glatko otvarati-zatvarati! Sami ulosci doslovno ispadaju po jednoj strani, tu da ubacim omot nema sanse da ne izleti. Strasno, a prodaje se kao novo. Nisu ni oni zadovoljni, ali takve im salju. Doduse, cisto sumnjam da itko te omote uopce i kupuje u toj kolicini osim mene. Ako se ispostavi da su ovi na skladistu isto chesma... onda zbilja moram znati gdje se mogu naci a da nisu defektni?

8
Visage je offline   Reply With Quote