View Single Post
Staro 19.05.2008., 11:02   #11
karlito
sam svoj aka
Moj komp

karlito's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
da je DVD u gnjezdu,radilo bi bez problema.
predlažem mu da se na magarcu uči klokat, a onda kad se usavrši, tek onda nek sjedne na konja..., ništa više...
...budimo realni 2Gb mu je dosta za Xp, a i sam je rekao da prelazi na Xp...i nisam
mu preporučio ove Kingmaxiće zbog veće brzine već zbog niske cijene, a on nek sad napravi kako ga volja....

Edit: @win32, dakle sad kužim tvoj slučaj, samo ti bezbrižno Oc-aj pa javi kako je prošlo....iz tvoja prva 2 posta sam dobio sasvim drugi dojam, sorry....LP-->
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Jel ti to njemu predlažeš sa konja na magarca?Budimo realni,ići sa 4gb na 2gb zbog 150mhz u najboljem slučaju je u najmanju ruku glup potez
I usput,vista savršeno radi.A ako ti igra ne radi,pogodi u čemu je problem.
Hint-->da je DVD u gnjezdu,radilo bi bez problema.
predlažem mu da se na magarcu uči klokat, a onda kad se usavrši, tek onda nek sjedne na konja..., ništa više...
...budimo realni 2Gb mu je dosta za Xp, a i sam je rekao da prelazi na Xp...i nisam
mu preporučio ove Kingmaxiće zbog veće brzine već zbog niske cijene, a on nek sad napravi kako ga volja....

Edit: @win32, dakle sad kužim tvoj slučaj, samo ti bezbrižno Oc-aj pa javi kako je prošlo....iz tvoja prva 2 posta sam dobio sasvim drugi dojam, sorry....LP

karlito je offline   Reply With Quote