View Single Post
Staro 19.05.2008., 11:02   #12
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Ne mogu ti kazati ništa o S730. Nisam ga vidio ali samo to što nema GPS i ima 64 umjesto 128 RAMa, te nešto slabija kamera bi bilo dovoljno za razliku u cijeni. GPS je zgodna stvar kada ga počneš koristiti. Ne bi to samo tako odbacivao kao nepotrebno ali RAM je jeko važan.

Za TyTN su najavili rješavanje grafičkih drivera za ovaj mjesec i mislim da je to jedina prava mana tog uređaja. Ne igram igre pa ne niti ne zanima. Samo malo smeta za otvaranje tipkovnice. Ali sa pravim custom ROM-om se i to rješava donekle.

TyTN je vrh vrhova jer je kao takav i zamišljen i napravljen. Ali to nije telefon. Ako to očekuješ, zaboravi HTC. To je PDA sa mogućnošću telefoniranja. I nemoj zaboraviti na njegovih 20 dkg. Nije zanemarivo. Ono najbitnije je da je to uređaj za entuzijaste. To znači da out of box i nije neka sreća. Sreća počinje nakog podosta igranja s njim. Prvo treba odrediti pravi ROM a onda pravi radio da bi to radilo kako treba kod nas. Tek tada i baterija dobiva smisao. Inače je potrošiš dok si reko keks.

U svakom slučaju nabiti si dodatnu bateriju za njega.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote