View Single Post
Staro 18.05.2008., 18:33   #30
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Zato ja stalno spominjem reality mod. Bez njega neide. Nakon njega je 1 headshot one kill a u tijelo 2-3 metka max.
Stvarno ne kuzim..Vidim da spominjes taj realiti mod i vjerujem da je onda koliko-toliko igrivije..
Ali yebemu mater, pa jel nisu to mogli fino stavit u igru, nego ovako izgleda kao da se boris protiv izvanzemaljaca?

EDIT i da se pohvalim, nakon jedno 30 ak puta sto sam zapoceo ovaj demo, uspio sam ubiti 1 lika (slovima:jednog). a mislim da je na easy..sta da je na hard? valjda bi igrao do 2010 da ubijem nekoga..Mislim, stvarno debilno da ne moze vise. Ne zelim po nikom pljuvat, ali skupina tih idijota koja je napravila ovu "yebenu" igru, jel oni kad zgotove sve, jel oni kazu:"Ajdmo mi sad to i probat da vidimo kak to izgleda uopce?"

Ja sam uvjeren da ne..jer da pogledaju i da imaju imalo osjecaja za bilo sta, nesto bi(a ima toga puno) promijenili..
A onaj prvi dio su radili 7 godina? mislim, budimo realni..ili su debili i ne znaju svoj posao ili su je napravili za godinu dana i ostalih 6 se zayebavali..

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 18.05.2008. u 19:03.
srale7 je offline   Reply With Quote