View Single Post
Staro 18.05.2008., 18:28   #21
IESVS
Registered User

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor veliko_pile Pregled postova
pa meni su dobri ovi Silent Eagle, pa ga spustit na 1000RPM, ili scythe od 900RPM

morao bi se decko javit pa da vidimo sta stvano zeli, ne vjerujem da mu se da gubit vrijeme na sklapanje vodenoga, i nabava istog
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
da, ali dobro vodeno treba znat montirat, opcenito treba se mako tom posvetit i stec neka iskustva..pitanje je dali se ima vremena za to..
ali mislim da se danas moze naci jako dobrih i tihih zracnih rijesenja..
sad cu uskoro imat nesto viska vremena pa mi nebi bilo tolko bed potrosit neko vrijeme na zezanje s vodenim, mislim naravno ako nije tolko brutalno kompleksno da tom moram posvetit dulje od tjedan dana, mislim nemam s tim iskustva. A sto se tice nabave vidim da se otvorio hardveraj i da ima nesto komponenti za vodeno (opet nisam iskusan, pa ne znam sta valja sta ne...)

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Ma zrak je zakon..... uglavnom se može složit vrlo tiho (ispod 20dB) hlađenje za CPU i VGA (Scythe, Thermalright...), a i podosta je jeftiniji od vode (blokovi za R600 seriju nisu baš jednostavna stvar za naći povoljno).
Pošto mora imat upuh/ispuh ventove a uz to će mu i dalje najglasniji vent u kompu bit onaj u napajanju, čini mi se da voda u ovom slučaju i nema previše smisla (a i nema klokanja).
Što se tiče ventova, evo osobno imam poprilično pozitivna iskustva sa Scythe-om, a ima i podosta drugih kvalitetnih marki (Noctua, CoolerMaster i sl.).
Ugl tražilica čini čuda
Da to me i muci kod vodenog sta i dalje mora bit ventova negdje.

pogledno sam par reviewa i moram rec da mi se CM Cosmos sve vise svida. Sad cu jos proucit ove kulere za proc i GPU

btw. hvala na odgovorima.
IESVS je offline   Reply With Quote