View Single Post
Staro 18.05.2008., 14:15   #71
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
A kolko je pametno nesto raditi uz naprimjer OCCT i tomu slicne programe? Jer ako se nevaram meni je utorrent uredno rusio prime95 (occt doduse ne, ali opet).

Zapravo da ne duljim. Koliko rad u widnowsima (surfanje, utorrent, foobar) mogu poremetiti testove stabilnosti??

Osobno mislim da kad se to vrti, onda da se samo to i vrti, jer neke tvoje djidje midje definitivno moraju imati utjecaj na pokazatelj stabilnosti, bilo tako da ga sruse ili ometu pa da prodje ondje gdje nebi trebao proci?

Ispravite me ako grijesim, al to mi je onako logicno...
Fleks shvaćam te

Nego Orthos/OCCT/Everest Stability su testovi koji skoro uvijek izvlače max, što i temperature pokazuju. Sada ako ti pr. Orthos + uTorrent ruše komp to znači da on nije stabilan 100%. Sada takava komp može biti stabilan za rad, jer naravno rijetko kad se CPU tako optereti kao tad, pa to nemora značit da je nestabilan.

Ovo po meni je logično, jer većinu vremena ako je CPU nestabilan na 3200 neznači da će se rušit u neki "normalnim" programima. Onima kojima je stabilnost najbitnija a time i brzina, sigurno će derat Orthos + 3DMark + "neka druga" aplikacija, kako bi se uvjerili u rock stable komp.
Baja 001 je offline   Reply With Quote