View Single Post
Staro 18.05.2008., 12:38   #644
HAL 9001
Poboljsana verzija

HAL 9001's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
A što bi te uopće išta pitali ??? Po kojoj osnovi/pravu ? Zamjenili su ti oštećeni proizvod sa boljim/novijim proizvodom.

Na osnovu čega ? Jer ti je 7600GT simpa ? Imaš pravo dobit 7600GT ispravnu a ne novu, mogli su ti dati neku polovnu 7600GT, od drugog proizvodžača na primjer i još recimo sa pasivnim coolerom i na nju opalit još tih par mjeseci garancije i po zakonu ti nebi mogao ama baš ništa !

Mudrijao si, komplicirao, izmišljavao i pokušao ih prcati pa su ti tako i vratili nazad, po zasluzi...

Ništa osobno no što se tiče ove grafe i sve oko toga ja stvarno neznam dali bi iko bio nezadovoljan da dobije noviju i bolju grafu nego što je imao.
Ma molio sam njih da mi daju bilo koju 7600GT makar i da su dali polovnu ispravnu ja bih bio zadovoljan.Dok je graf bila na servisu njoj je istekla garancija i da sam i uzeo 8600GT nitko mi na nju nebi dao garanciju.Ja iz pocetka nisam ni spominjao povrat novca, nego sam predlagao nadoplatu za neku drugu.Kako bi se ti osjecao nakon 2 mjeseca da obilazis taj ducan ,a nista se ne rijesava.Dao sam im 200 kn nadoplate za graficku koja je tada stajala kao i 8600GT ,a nisu mi htjeli dati ni racun i garanciju.Ako je to tebi u redu onda ili imas veze s tim ducanom pa ga branis ili neznam drugo sto.Sad da ova i crkne vise nema sanse da bih isao to reklamirat.
HAL 9001 je offline   Reply With Quote