Citiraj:
Autor stuc
I trebo si otić kući pjevajući jer su ti dali 20% bolju grafu za džabe i sa novom garancijom !
Nevjerojatno kako si se usudio još pobunit na ovako povoljan razvoj situacije za tebe.
Taman da je ta 8600GT i kod tebe stvarala probleme opet si je mogao reklamirat, da sam trgovac zaračunao bih ti onu amortizaciju cijene i šta li god već i vratio ti pare, nekih 400kn pa ti vidi šta ćeš sa tim... i sve po zakonu. 
|
1. Nitko me uopce nije pitao zelim li tu 8600GT.2. Na nju mi nisu davali nikakvu garanciju i racun.Ako sam kupio 7600GT ,i bio zadovoljan s njom onda je imam pravo i traziti.3.Nikakav povrat novca po njima nije dolazio u obzir.4.Mislim da sam i bio vise no pristojan.Dolazio sam se ljepo i kulturno raspitivati sto mi je s grafickom skoro 2 mjeseca i poludio sam sam tek kad vidio da me ovi muljaju.5.Dao mi je broj da zovem njihova dva sefa od kojih se nitko nije javljao na mobitel vise od tjedan dana.6.Znam da nisam prvi koji je imao neugodnosti u ovoj prodavaonici.7.Po njima sam bio uopce sretan sto mi oni salju graficku na servis jer je to trebao biti moj problem.Samo sam zelio upozoriti na stanje tipa"sve je ljepo dok ne kupis neki proizvod ,a kad nesto crkne svi se ograduju od toga...Pozdrav