Evo i ja bih zelio da opisem svoje iskustvo s trgovinom Repleo u Šibeniku.
Kupio sam u njih graficku Leadtek 7600GT koja me je stajala 1800+ kn, a imala je garanciju od 2 godine.Prije par mjeseci graficka je jednostavno izdahnula.Spakiram ja sve i odnesem u Repleo u orginal kutiji s racunom.Mislio sam da nece trajati dugo...Uglavnom proslo je skoro 40 dana i zove me ovaj iz ducana da mi je stigla graficka s servisa.Dodem ja u ducan, i on meni daje 8600 GT i kaze da nemaju 7600GT i da su mu poslali ovu ,a mene nitko nista nije pitao.Ja kazem da zelim 7600GT(8600GT ima susjed i sami problemi s njom) i da ne zelim preuzeti ovu.On me salje na ovlasteni servis u Ve-mil.Dodem ja u ve-mil s servisnim nalogom i decko me cudno gleda i veli da oni nemaju nikakve veze s tim i da se obratim trgovini u kojoj sam kupio karticu.Ja nazad u ducan i kazem ovome da nesto ucini da se ovo rijesi, i da zelim ako je moguce napraviti neku nadoplatu za neku drugu.Dodem ja za par dana i on meni nudi Gigabyte 3780 512MB uz moju nadoplatu od 900 kn.Ja mu kazem da mi je to puno i da zelim neku drugu jeftiniju graficku.Odlucim se za Saphhire 3650 512MB koja je kostala kao i 8600GT i on prodavac kaze ,ajde pitati cu sefa ,ali ja mislim da ce to moci.I ja tako cekam vise od dva tjedna jer mi ovaj prodaje pricu da im nikako roba ne stize.Vise skroz lud odem opet u prodavaonicu ,cini mi se da je bio petak prije otprilike 1 mjesec jer mi je rekao da ce graficka sigurno doci tada.Veli on meni da mu roba nije stigla opet.Odem ja vani i posto sam imao broj od covjeka koji vozi za overseas expres , nazovem njega i ovaj mi kaze da im normalo dovozi robu cijeli ovaj tjedan.Tu sam potpuno poludio i vratim se ja u ducan i kazem ovome, da sto me me zajebavaju ,a on meni pocme price kako su meni oni puno izasli u susret, i ja poludim zaprijetim policijom, i neznam vise s cim, i odem iz ducana.Kad sam dosao kuci onako ljutit i pita mene stari u cemu je problem.I tako da ne duljim ode i on u ducan i prodaje ovaj njemu pricu da su mi oni izasli u susret ,ali da ce graficku dobiti iduci tjedan.Iduci tjedan stigne graficka i ovaj trazi nadoplatu za nju od 200 kn premda ima istu cijenu kao 8600GT i jose ne daje racun ni garanciju.I ja budala dam 200 kn i uz pritisak mi da kao garanciju 1 godinu ,ali napise u racunu da sam je dobio 31.12.2007.Eto oprostite na dugom postu ,ali sam morao ovo negdje istresti, da drugi ne produ isto u tom ducanu.Pozdrav