View Single Post
Staro 17.05.2008., 22:55   #14
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Nije ti isplativo niti ce se dati opasno clockati. Maticna je losa, a ne znam radi li se o starom Palominu (koji ako potegne jos 100MHz budi sretan) ili o malo boljem Tbred-A. Onda jos tu dolazi i napajanje... Nadalje, ove grafe su OK ali IMHO overkill za tog Athlona na stock, ja bih najradije su stavio nekakvu 9600pro ili XT, oan bi bila na mjeru. Novo kuciste ti ne treba. Mis je isto IMHO overkill, ima dobrih Logija za <80kn.

Ja bih sve to prodao, za to mozes dobiti najmanje 500kn u kompletu. Sada vec mozes kupiti (ukupno 1700kn u najgorem slucaju) rabljeno kakav Athlon64 (vjerojatno ce stati i dvojezgreni proc, mozda i C2D), maticnu, grafu klase 7800, 7900, 1GB RAM, posteno napajanje od 350W, disk, DVD przilicu, kuciste.
Ma evo i ja sam skontao da se ne isplati nadogradjivati nista na njega...
Sta cu uraditi... Reinstaliram windowse i neka sluzi meni za internet (0-24 Download) i neka skuplja prasinu... A malom sta da kupim, ne znam... Ima neka akcija ovdje u Sarajevu za 1200 kuna dobijes centralnu (E2180, neka Asus maticna ploca, Intel grafika mislim da ima 224 MB, 80 gb HDD i jos neke ultra jeftine komponente + tastatura i mis) ne znam hoce li se na tome moci igrati.... A uvijek se moze sastaviti nesto za 3000 KN i Amen....

d^_^b je offline   Reply With Quote