Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Kontroler na kojem ti je sistemski disk ti je vjerojatno radio u IDE modu, a prebacivnjem kontrolera za rad u RAID-u aktivira se AHCI mod koji automatski uzrokuje popizditis Windowsa i zato ti se ne zele dici sa tog WD-a. Vracanjem kontrolera u IDE mod, Windowsi bi se trebali dici ponovno. Ako bi htio RAID, morao bi nakon aktivianja RAID-a napraviti repair instalacije i onda bi sve bilo ok...
|
da istina popizditis u mojoj glavi sranje zivo al dobro probat cu u microna ubost pa cemo vidjet.. tog WD.a samo da uspijem prebacit kompletan sistem sa jednog na drugi...
ma meni je popizditis cim pocne ulazit u windowse cim pocne loading on ispuca munjeviti blue screen i klinac... AHCI mi je zadao glavobolje dok nisam skonto di mi je bacio dvd.rw u glavni izbornik (ne cd.rom). Uzas decki sutra cu se stvarno poigrat sa time... super koji je najbolji cluster za sistem 4 ili 8kb ?!
kad skinem raid i vratim sve u ide sve sljaka bez problema i evo meni nazad windowsa...
kako si ti rijesio taj problem nova instalacija ili si uspio nekako...?
danci00 fala ghost nabavljen sutra cu napravit snimak sa njime pa cemo vidjet...
unknown koji ti koristi program za backup sistema?! imas ti kakav prijedlog?