Tema: 4800 Serija
View Single Post
Staro 16.05.2008., 15:39   #76
ABuser
Premium
Moj komp

ABuser's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor mbed Pregled postova
pa tebe nitko ne prisiljava da MORAŠ kupiti novu seriju kartica kad izađe. ako si zadovoljan sa ovom koju imaš i sve igre ti rade, ljepo se zavaljaj u naslonjač i igraj i uživaj.
pa zapravo i prisiljavaju. ne direktno, ali indirektno preko igara, jer kad god doje novi hardver, game developeri se ravnaju prema njemu, i neda im se zajebavti sa optimizacijom, nego ono, "postoji R4800 (npr), zasto bi se mucili sa optimizacijoim koda za starije kartice". i tako eto, meni igra ne izgleda najljepse, i moram kupiti novu karticu ako zelim da izgleda tako.

@thedream - sada nisam nimalo nvidiotski raspolozen, da me ne bi krvo shvatio, jer uostalom, imam i ja ATi u drugoj kanti, i nikad ne favoriziram nikoga, ali to sa boljom slikom. to je netko pametan rekao da ATi ima bolju sliku, i od tada se svi slijepo drze toga. Ajde mi molim te reci na koji nacin imas ljepsu sliku? Primjecujes li ti to? Ne kazem da to Ati nema, ali to zasta primjeti jako mali broj ljudi, i to ugl nisu gameri, jer ta "ljepsa" slika je u odnosu na onu nvidijinu, kao sto je to npr AA 16x prema AA8x na rezoluciji 1920, iliti, prosjecnom oku mizerno, da ne kazem neprimjetno
ABuser je offline   Reply With Quote