View Single Post
Staro 16.05.2008., 13:03   #57
JosipMiller
Technician
Moj komp

JosipMiller's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Shvatjas? Ne? Nisam ni mislio. Nitko ne dovodi u pitanje starenja materijala ili promjenu svojstava. Ja za to nisam ni pitao a Elektronicki materijali i komponente su obavezan predmet u svim tehnickim skolama tako da samo potpuno svjestan cinjenica o tim i takvim promjenama. No ja za to nisam pitao. Pitao sam za usviravanje. Zar je to toliko tesko za shvatiti?
Radis ono sto se zove "reductio ad absurdum", tj. pogreska u samom pitanju ili polaznoj pretpostavci. Postavio si pogresno pitanje prijatelju.

Ocigledno si ti taj koji nesto fula ovdje. Za usviravanje NE postoji nikakva mjerna jedinica naprosto za to jer je PREVISE KOMPLEKSNO. Moze se definirati kao simultani i kumulativni zbir fizikalnih i kemijskih djelovanja koji se NE MOZE strpati niti u jedan jednostavan obrazac kao sto je mjerna jedinica. Masa slozenih fizikalnih pojava u prirodi se ne moze izraziti mjernom jedinicom. Kako ces oluju izraziti mjernom jedinicom ?

Pojedinacne dijelove procesa mozes izraziti mjernom jedinicom: magnetski tok, magnetizaciju materijala, impedanciju i slicno ali bi za svaki sustav morao imati drugu, sasvimn drugaciju kompleksnu formulu jer SVE ima utjecaja.

Ukratko postavio si krivo pitanje.
JosipMiller je offline   Reply With Quote