Citiraj:
Autor Uber Gosu
Nepotrebno iz 2 razloga:
1-AutoCAD je totalno nezahtjevan CAD software koji radi na svemu bez greske
|
Istina, ali kad je u pitanju Autocad Architecture 2008 ili 2009 i crtanje u 3d-u?
Citiraj:
2-AutoDesk (AutoCAD,3D StudioMAX,Maya,Revit...) je vec debelo presao na Direct3D(ovo ti u principu znaci da 3Dstudio bolje radi na 8800GTX nego na bilo kojoj Pro OperGL kartici) i ocekuje se da taj trend sljede i PTC,DSS i ini igraci.
|
Ja koristim Autocad za crtanje u 3d-u i do problema dode kad crtez postane kompleksniji i to kod samog rotiranja... pokreti nisu fluidni, nemoguce mi je pratiti strukturu jer se neki elementi "izgube" i pojave tek kad stanem.
Isti problem u 3d Studiu kad dodam sve materijale, svijetla i kamere...
Citiraj:
Softmodanje ti je trenutni hit samo za cisti OpenGL software (koji btw koriste 99% najacih svijetskih firmi za strojarsko konstruiranje: Boeing,BMW,VW,PSA,Daimler.....),oni svi ti rade ili u Pro/Engineeru ili u Catia-i (nesto sitno ameri forsiraju neki svoj softwere koji je takodjer OpenGL).
|
Po ovome bi rekao da ja necu rijesiti svoje probleme kupnjom takve kartice i softmodanjem jer je, kako si naveo, Autodesk presao na Direct3d... kakvu onda karticu da trazim?