Citiraj:
Autor Vin EuroDizel
Jos jednom, te latencije i frekvencije su samo prodavanje muda pod bubrege, vjeruj mi.
|
Kakve si ti gluposti u stanju provalit to nije normalno
To što korisnik nije u stanju skužit razliku u normalnom radu ne znači da nje nema ili da je to prodavanje muda pod bubrege.
Fora je ta da je s višim taktovima razlika među latencijama sve manja... ali ipak postoji... jer nije isto hoće li podatak kružiti 3, 4 ili 5 puta kroz svaki čip.
Dalje Intel je još uvijek jako inertan na postavke latencija zato što nema int. mem. kontroler, dok se kod AMD-a ta razlika nešto više vidi ali opet ništa ozbiljnoga.
Mislim kad smo kod toga u normalnom radu (dakle surf, office, slušanje muzike i reprodukcija DVD-a) velima većina nebi skužila ni razliku između E1200 i E8500
Citiraj:
Autor Radikal
Jel to kingmaxa hladis necim ili? Mislim, dosta ljudi ima vent koji puse po memoriji pa pitam. Jer ja nemam kamo stavit vent da mi to rashladuje pa i to uzmi u obzir.
Ok ovo izgleda malo spooky. I sto na kraju svega preporucas? Gledajuci da je u kombinaciji GB ploca, q6600 i da se to nece frljit iznad 3.0
|
ak to nećeš vozit preko 3GHz dakle preko 333MHz FSB... onda ti treba bilo kakav RAM koji je u stanju to postić
ako hoćeš nekaj jeftinijeg uzmi Kingmax, ako hoćeš imat skup RAM uzmi Mushkin XP