Citiraj:
Autor krešo
Čini se da neki nemaju osnovne kulture. Što misliš postići sa vrijeđanjem?
Bolje razmisli o biseru koji si sad ti napisao. Sigurno ću se ušetati u dućan i birati Switch od 30K kn po izgledu njegove kutije, jer nemam pametnijih kriterija za izbor takve opreme
Ali, grafulje stoje na polici a pakiranje definitivno između ostalog prodaje takav proizvod jer sam to doživio, ne jednom.
|
Ma dobro,krešo..pazi,s jedne strane slažem se da nekulturi nije ovdje mjesto..i da nije ok da te netko naziva kretenom,ali s druge strane skinuti kartici 11% ocjene a pod jedini minus joj u tom segmentu VGA,navesti kutiju je zaista ono...bez komentara..tebi je ružna,a šta je najbolje napisao si i sam da dobro štiti VGA od udaraca...kutija IMHO uopće nije ružna..sjeti se starih ATi-jevih kutija od prije 10g ili kutije za Voodoo2,onda je to bilo savršenstvo, recimo Creative labsova..danas ne bi prošla ni pod kutiju za cipele...
A kamoli da se netko okrene za njom i kupi ju..na policama trgovine..
Greg je malo pretjerao..ali svi znamo što je htio reći..kutija nije dio hardvera i ako se radi test kutija,to ćemo lijepo naglasiti pa ćemo ocjenjivati slike i kvalitetu kartona i najlon vrećica.Ako je grafa zadovoljila tvoj ukus i ukus PCE test teama,onda je 11% manje radi kutije nesmisleno....
Nevermind..dobro tor kaže..koji nam je qurac pa 10 postova o kutiji pričamo, što ja..što drugi..