View Single Post
Staro 16.05.2008., 11:52   #28
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor krešo Pregled postova
Čini se da neki nemaju osnovne kulture. Što misliš postići sa vrijeđanjem?

Bolje razmisli o biseru koji si sad ti napisao. Sigurno ću se ušetati u dućan i birati Switch od 30K kn po izgledu njegove kutije, jer nemam pametnijih kriterija za izbor takve opreme

Ali, grafulje stoje na polici a pakiranje definitivno između ostalog prodaje takav proizvod jer sam to doživio, ne jednom.
Ma dobro,krešo..pazi,s jedne strane slažem se da nekulturi nije ovdje mjesto..i da nije ok da te netko naziva kretenom,ali s druge strane skinuti kartici 11% ocjene a pod jedini minus joj u tom segmentu VGA,navesti kutiju je zaista ono...bez komentara..tebi je ružna,a šta je najbolje napisao si i sam da dobro štiti VGA od udaraca...kutija IMHO uopće nije ružna..sjeti se starih ATi-jevih kutija od prije 10g ili kutije za Voodoo2,onda je to bilo savršenstvo, recimo Creative labsova..danas ne bi prošla ni pod kutiju za cipele...

A kamoli da se netko okrene za njom i kupi ju..na policama trgovine..

Greg je malo pretjerao..ali svi znamo što je htio reći..kutija nije dio hardvera i ako se radi test kutija,to ćemo lijepo naglasiti pa ćemo ocjenjivati slike i kvalitetu kartona i najlon vrećica.Ako je grafa zadovoljila tvoj ukus i ukus PCE test teama,onda je 11% manje radi kutije nesmisleno....

Nevermind..dobro tor kaže..koji nam je qurac pa 10 postova o kutiji pričamo, što ja..što drugi..
thedream je offline   Reply With Quote