makar je ot samo da dodam da ravno godinu dana sam korisnik viste... Vjerovali to ili ne ali glavni razlog prelaska na vistu je bilo rusenje tcpip.sys zasto se to meni rusilo ne znam. Jedan od uzroka je program apex dc++ kojeg sam koristio svakodenvno i ako je dotican program upaljen duze od 15h ovaj majmun se resetira i napravi sranje...
Vista po pitanju stabilnosti je bolja definitivno od xp.a ja ga jos nisam uspio srusit tako jednostavno dok xp malo malo pa mi se srusi neki not responding ili mi padne explorer to mi je bila svakodnevica. Da jos jednu stvar kazem prelazak na vistu je bio bolan sa 1.5gb rama sama ona pojela je 800 do 900 a u igrama sam gubio i po 20FPS.ova i bile su na granici igrivog... Danas sa danasnjim racunalima koji imaju c2d procove i ramima od 2-4gb vista je normalna stvar... a da za graficke ne govorim sve su brutalnije i vece a i vecina nas hoce dx 10 okusit ako vec imamo takve kartice i dali smo lovu za to...
Jedina mana viste sto obozava rame 2gb je okey imat ali 4 su super. Ali dolazi problem taj sto se vista sebi uzeme 1.5gb -2gb i ostane ti 2gb za rad kontam si da ako imas 6gb da bi vista uzela 3gb mislim da je to malo bolesno ali je tako... jbg... najeveci potrosac rama na visit je sidebar ako vam je malo veci zna povuc i hrpetinu rama meni je jednom trosio 1gb zasto nije mi jasno odakle njemu pravo da toliko povuce?!