Čovječe, kako ste se raspisali o ovoj igri, da sam čak skinija demo i prova.
Nažalost, ogromno razočaranje... Pro mod bi nazva NFS mod, a oni lakši, valjda Mario Kart mod(samo još lakši i bez gljiva i kornjača). To su činjenice. Ne mogu reć da je igra loša, ali stvarno nema veze sa simulacijama automobila. Ustvari, ako bi ovo nazvali nekin nasljednikom TOCA serijala, po pitanju fizike i ponašanja auta, otišli su unazad. Toca-i su napravili isto šta i CMR serijalu sa DIRT.
Ponovo napominjem, ne mogu reć da je igra loša, u trenucima je zabavna, uistinu fantastična i fotorealistična grafika, odličan surround zvuk, i čini mi se da im je FFB dosta kvalitetno urađen. Štete na automobilima su dosta kvalitetno urađene, barem šta se vizualnog djela tiče. Autori su napravili točno šta su i planirali i sigurno će bit uspjeh i hit.
Meniji su tipično konzolaški, ušminkani i nefunkcionalni, i ne podržava miša... Ne podržava ni kvačilo ni h-shifter (mislim da čak i NFS to podržava). Ili mi je samo to promaklo.
Znam da ne spada u istu kategoriju, ali se dosta govori da je fizika realna (nije), pogledajte kako bi to izgledalo mrvu realnije kad se vozi BMW na računalu:
http://www.youtube.com/watch?v=V-QAY55E40k