Ne znam jel vec netko napisao ovdje vec to (procitao sma samo 1. stranicu), ali meni vec fakat ide na k.... to izbacivanje novih serija, a kaj je najbolje, stare jos rade i vise nego dobro. Jesu li oni normalni? Vise zivotni vijek jedne serije nije ni godinu dana. Pa kako bih ja to trebao pratiti, od kud da cupam pare? A kao sto rekoh, i kartice koje su trenutno na trzistu, bilo nvidijine, bilo atijeve, su cak puno vise nego dovoljno snazne da pokrenu bilosto, osim mozda Crysisa, no to je posebna prica. Ali i taj Crysis se moze, ja ne znam sto ekipa prica, zele valjda igrati na rezama 2k+ koje su NEPOTREBNE, i cisto cjepidlacenje, da ne kazem nesto prostije. Pa ja ga vrtim na 1680x1050, sve high, doduse bez AA, ali kao da mi i treba pri toj rezoluciji, na prosjecno 27FPS-a, sto ce reci da ga oni sa zvijerima kao sto su 3870X2 ili cak 9800gx2 mogu bez problema vriti na istoj rezi, sa 2 ili cak 4x AA, konstantno iznad 30FPSa, a budimo iskreni, vise vrijednosti AA nisu ni potrebne pri toj rezoluciji, kao sto nije ni brze od 30FPS-a. Doduse, onih famoznih 60 izgleda malo gladje cak, ali izgleda nerealno glatko, jer ljudsko oko ionako registrira 24 slike u sekundi pokreta. Dakle, sve je to veeeelikiii bullshit. I mlacenje para.