Tema: Bux.to
View Single Post
Staro 14.05.2008., 23:28   #369
rpongracic
Linux bagra
Moj komp

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Index Pregled postova
Ja sam se učlanio prije 2 mjeseca i uložio u to neke novce, nije važno koliko.
Mada se meni osobno čini da je to sve jedna velika muljaža, jer nevjerojatno je da za samo 2 mjeseca zaradiš trostruki iznos onoga čega si uložio, morao sam nešto probat, da ne probam nebi nikad znao. I dok moja virtualna zarada i dalje raste konstantnim tempom svaki dan jako dobro, predobro da bi bilo istinito ja se pitam sljedeće:

Ko njima daje tolike novce da bi oni mogli isplačivati tolike članove?
Dali je zaista moguće da neki servisisi i firme koje se preko njih oglašavaju, da plačaju tako velike pare (milijarde dolara) da bi milioni korisnika vidjeli njihove stranice?
Kakvog bi smisla imalo izdavanje tolikih mastercard kartica na ime njihove fime, a da oni nemaju namjeru isplačivati na te kartice?

I još jednom ponavljam, ako za 3 mjeseca dobijem te pare bit če jako dobro, ako ih ne dobijem za 3 mjeseca, znat ću da sam pušio jer sam premium.
A onda onda budem prestao klikati i budem na forumima upozoravao ljude da ne nasjedaju.
Ako dobijem tu lovu, onda ču šutjeti ko zaliven i biti sretan što su novci konačno stigli.
Na kraju se sve dozna, samo treba proči neko vrijeme.
regaj se na njihov forum i koristi Search
vec je bezbroj puta objasnjeno na koji nacin oni zaraduju i isplacuju ljude
Admin Tri je to lijepo objasnio
i procitaj ovaj tekst koji sam kopipejstao

siguran sam da 100% bez sumnje da bux.to nije prevara, ali naravno da moze propasti.. padale su i jace firme

uostalom, malo istrazite prije nego samo kenjate

svi govore da je bux.to prevara zbog loseg ugleda PTC siteova, jer budimo realni, 99% su prevaranti
rpongracic je offline