Citiraj:
Autor WraGG
Ako smijem dignuti temu 
|
Zasto ne, tome i sluzi
Citiraj:
Autor WraGG
Evo vec treci put stavljam plastiku iz pistolja na zavojnice, i to mi rijesi problem na cijelih 15 minuta. Naime, kako se taj dio u radu ugrije, tako se ona plastika opet rastopi i zavojnice se oslobode i cvrčanje opet krene. Jel ima nešto drugo čime bih zalio zavojnice ili mi spasa nema?
|
Ne znam kako ti se uspije ugrijat u tom roku i da "spoj" popusti. I dalje sam na ovom monitoru (753dfx) i stvarno rijetko kad zna zapistat, ako npr komp radi a monitor je ugasen-kad ga upalim pisti 4-5 sec i to je to.
Citiraj:
Autor WraGG
Radi se o FSC 21P3 monitoru (21"), a cvrčanje se pojačava što je prikaz na monitoru svijetliji, npr. ako je prikazan desktop i neki tamni wallpaper, onda se gotovo ne cuje, a kad radim u wordu, cuje se jako glasno.
|
Nebih znao rijesit tvoj problem. Nevjerujem da ti je neka zavojnica izmakla 3 puta, kao ni da su se kondenzatori napuhali/osusili/iscurili. Takodjer nevjerujem da ce lak pomoci jer ako otopi veci dio plastike, otopit ce i zavojnicu. Kroz nekih 7-10 dana ce biti update ovog topica sa slikama.