Citiraj:
Autor sulaco
LOL - ovo mi je još najbolja fora do sad, danas sam zvao i pitao istu stvar kao i ti (i meni izlazi 18 mj. u 10. mj.) i kaže curka da se ne može ranije raskinuti ugovor pa odmah ugovoriti novi - ja počeo urlati da zašto se nebi moglo, platim koliko treba i to je to, kaže ona prespojit ću vas kolegi i izbaci me iz razgovora  zovem ja opet, javi se druga teta, pitam ja isto, kaže ova da mogu ali da kao ne isplati mi se to bit će nešto i za stare korisnike, ja kažem da besplatna fiksna koju nitko ne koristi, na kraju sam rekao da ću vidjeti do 10. mj. sigurno više neće biti te akcije koja je sad, najjadnije je kaj su drugi još gori, na kraju sam joj rekao da su im akcije fakat jadne i da niti jedan isp kod nas ne radi takvu razliku između korisnika, oni fakat nemaju pojma - jebate svaki put ti na isto pitanje odgovore drugačije 
|
fakat zanimljivo
inače, ja bih raskinuo bez namjere ponovnog ugovora s amisom, ako se nešto drastično ne promijeni. ako mi ispadne preskup raskid pričekat ću 5 mjeseci i odyebati ih
inače vrlo često se svađam sa SZK-ovima (na poslu t-com i t-mobile a doma ovi janezi) i vrlo često mi ih dođe žao jer je uglavnom riječ o studentima koji žele skucati koju kunu, kao što sam i ja radio u to doba, i ne mogu mi pomoći. ali na nekog se moram izderati a oni su mi prvi na redu
kolko vidim dostupni su mi i iskon i optima i metronet i bnet, ali bi mi najbolje legao ovaj carnet preko iskona

.