Citiraj:
Autor rocky6
Zanimljivo, stvarno je, ali me zanima par stvari sto nisam vidio, da li se placa kakva pretplata za koristenje linije i zivcira me ovo:
"Priključna pristojba je 1 kn uz minimalno trajanje ugovora od 18 mjeseci. Ukoliko korisnik ne želi ugovornu obvezu, cijena priključka je 450 kn."
Znaci rob si opet godinu i pol. A kad nastanu i sa njima problemi (kao i sa svim operaterima do sada   ) bit ce plac i skrgut zubiju  . Ili ako za pol godine ponude novim korisnicima.....recimo 8Mbit 
|
Da i mene zanima da li se linija posebno plaća, jer piše da je analogna pa ispada da je neovisna o adsl-u.
Potpisati za bilo koji ISP kod nas zaista je robija, jer se vrlo brzo zaboravlja na one koji su pod ugovorom, za razliku od inozemstva gdje se nagrađuje vjernost korisnika. Brijem da ću slijedeći put progutat knedlu i jednokratno platiti 450kn. Bio bih to napravio i s amisom, ali sam morao platiti 600kn t-comu za telefonsku liniju pa bi mi to onda bilo preskupo sve skupa.
Inače, zvao sam malo prije amisov SZK i raspitivao se za prijevremeni raskid ugovora.
Veli mi tip da mi ne može reći koliko bih morao platiti za slobodu (pod ugovorom sam do 10 mjeseca), jer to ovisi o razlogu zbog kojeg želim prekid ugovora. WTF? Dakle moram prvo poslati zahtjev za raskid ugovora s obrazloženjem o razlogu za raskid, oni to onda proslijede tipu koji radi na raskidima i onda dalje sve s njim dogovaram...