View Single Post
Staro 14.05.2008., 14:58   #1499
Mile.
Registered User

Mile.'s Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor pigo1973 Pregled postova
O da... na Metronetu nemaju zaključane modeme, veza ne puca, ništa se ne resetira... a imaju i besplatno telefoniranje (kad telefon radi) ...blago tebi ... i sretno....

ovakva razlika izmedu starih i novih korisnika je bezobrazna u prvu ruku...gledaj to ovako(karikiram),da ti vozis auto vec 10godina i placas punu cijenu goriva i ja dobijem vozacku danas i placam istu cijenu koju ti placas za gorivo s tom razlikom da ja dobijem duplo vise za istu cijenu,jel bi ti onda smetalo?da,ti kao bonus dobijes brisanje stakla 4free(aluzija na tel) jel bi te to usutkalo i zadovoljilo

stvar je u tome sto sam se ja htio prebaciti na 4mbit ali mi na kraj pameti sad nije to prebacivanje iz razloga preocitih...ja nisam ugovorom vezan na god ili dvije i meni se stvarno vise isplati raskinuti ugovor i potpisati novi...pa kakva je to nebuloza?nije meni problem ni zakljucane opcije na ruteru ni to sto mi tu i tamo otvori gugl na slovenskom,ni njuzi ni resetiranja ta rendom..mogu preci preko toga(vec sam prije razmisljao o prelasku,ali eto...) ali ovo mazanje ociju i nebriga za stare korisnike koje na ovaj nacin muzu je stvarno previse,bilo kojoj normalnoj osobi
Mile. je offline   Reply With Quote