View Single Post
Staro 13.05.2008., 21:48   #9
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Moze mi netko pojasniti u cemu je razlika izmedu obicnog 9700 i NT? osim u boji i nvidia logou. Znam da nesto bolje hladi ali konkretno me onda zanima dal je to konstrukcija, vise rebara ili nesto deseto? Odavno nisam u zracnim hladnjacima
da surova istina je da Zalman već jakoooo dugo živi na staroj slavi (svi ''novi'' kuleri osim modela 8000 su prerađeni 9500AT original prvi zalmanov hitpajp kuler-koji je jedini nečemu i vrijedio a i cijena mu je bila relativno ''normalna'')-u zadnjih 1.5 godinu jedino novo što su izbacili 2 modela VGA kulera (koji su isto ruku na srce preeeskupi) i 3 modela sluški (koje baš ekipu i ne hebu tu mač ...lošu šalu na stranu Zalman je i dalje ime koje se traži i prodaje jer je dobro izbrendiran...da ja sad i odgovorim nakon ovoliko lamentiranja -jedina razlika između 9700 NT i 9700 LED je u boji venta (NT ima UV zeleni a LED ima UV plavi vent)...šteta takvog branda definitivno...ali ako se ne saberu kroz jako kratko vrijeme ubiće' ih skajt i AC i Xigmatek ofkorz
Beshtya je offline   Reply With Quote