Ovak, prvo kaj bi htel rec je to da do 2000kn nemas kaj trazit disk kocnice, v-brake je dobar izbor kad se uzimaju bicikli u tom cjenovnom rangu, samo redovito mjenjaj pakne i sve bude vredu. Ako si mislil na ovaj rockmachine:
http://www.rockmachine.us/08preview/source/thun7.htm
i ako on kosta 2000kn onda je i on dobar izbor jer su hayes maehanicki diskovi solidni a mkostat ce te manje jednog dana upgrdae na hidraulicne diskove jer imas i rotore i nabe vec na biciklu. Iskreno ovaj wob ima super opremu ali mu rama izgleda katastrofa i ja se nebi osjecal najsigurnije na njoj (to je moje osobno opazanje - nemora nis znaciti). Head je isto ok izbor ako ti se sviđa izgled bajka. Ugl. moj glas ide za prvi rockmachine ako ima opremu kao na linku a ne neke winzip kocnice.
@costa: ovakakv puncture nisam jos videl, cavel dva put kroz gumu (ili ti pre na prek :-)), mozes iz na opciju tubeless ali su skupi obruci i gume.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
|