rocky6, ne znam kaj bih ti to trebao odgovoriti a da već nije rečeno na ovaj ili onaj način, ali evo ukratko.
1. da, amis stalno radi tu razliku s korisnicima, profuraj malo po ovom topicu unatrag njihove akcije pa ćeš naći.
2. a zašto ne bi bio jeftiniji? s takvom kampanjom su počeli davati usluge kod nas, s time se uvijek vole javno hvaliti a više baš i nije tako (ne u svim ponudama/uslugama koje imaju)
3. da točno. zato i kažem da nebu niš od produženja ugovora. ja se ovdje ne žalim, žalio sam se pismeno njima već preko nekoliko puta u zadnje vrijeme, a ovdje iznosim i svoja iskustva, kao i ostali.
4. točno, ali u najmanju je ruku jadno da jedna firma koja pretendira biti prva među alternativnim ISP-ovima svoje akcije reklamira samo preko petparački pamfleta, bez da o tome napišu jednog slova na svojoj web stranici (koja je usput rečeno katastrofalna, ako si i jednom probao koristiti korisničke stranice onda dobro znaš o čemu pričam). neozbiljno i krajnje neprofesionalno.
5. baci oko ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71426
6. već sam rekao da će tako najvjerojatnije i biti.
super ako si ti zadovoljan, ali kao što vidiš ima dosta onih koji i nisu. daj im vremena, kad se i tebi budu neovlašteno spojili na router i resetirali ti vezu, vidjet ćeš kak ćeš biti sretan