View Single Post
Staro 13.05.2008., 15:04   #1476
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
rocky6, ne znam kaj bih ti to trebao odgovoriti a da već nije rečeno na ovaj ili onaj način, ali evo ukratko.

1. da, amis stalno radi tu razliku s korisnicima, profuraj malo po ovom topicu unatrag njihove akcije pa ćeš naći.
2. a zašto ne bi bio jeftiniji? s takvom kampanjom su počeli davati usluge kod nas, s time se uvijek vole javno hvaliti a više baš i nije tako (ne u svim ponudama/uslugama koje imaju)
3. da točno. zato i kažem da nebu niš od produženja ugovora. ja se ovdje ne žalim, žalio sam se pismeno njima već preko nekoliko puta u zadnje vrijeme, a ovdje iznosim i svoja iskustva, kao i ostali.
4. točno, ali u najmanju je ruku jadno da jedna firma koja pretendira biti prva među alternativnim ISP-ovima svoje akcije reklamira samo preko petparački pamfleta, bez da o tome napišu jednog slova na svojoj web stranici (koja je usput rečeno katastrofalna, ako si i jednom probao koristiti korisničke stranice onda dobro znaš o čemu pričam). neozbiljno i krajnje neprofesionalno.
5. baci oko ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71426
6. već sam rekao da će tako najvjerojatnije i biti.

super ako si ti zadovoljan, ali kao što vidiš ima dosta onih koji i nisu. daj im vremena, kad se i tebi budu neovlašteno spojili na router i resetirali ti vezu, vidjet ćeš kak ćeš biti sretan
Ma gledaj, u principu shvacam vas, ali jednostavno novi korisnik ne moze tako percipirati problem starih korisnika, jer je ponuda stvarno odlicna, morate priznati. Znam da je neposteno, medjutim ja sam sa T-coma gdje sam ima ukupni racun cca 400-450kn presao na Amis gdje imam cca 180kn sveukupni racun za net i telefoniju plus duplo vecu brzinu. Ne znam koliko vas sami placaju rezije ali meni je to dosta jeftinije tako da nemam sta drugo nego bit zadovoljan. Newsi znaju stekat ali ne zivim od toga tako da mi i nije bitno, brzina je i veca nego sto bi trebala bit, rekao sam DL negdje ide i do 500kbit/sec, restartanja zasad nije bilo. Drugih prigovora nemam. Nadam se da se nitko nije nasao uvrijedjen, ja vam samo kazem kakva je situacija kod mene.

<STYLE type="text/css">.wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }</STYLE>