Zanima me jedna stvar, buduci da sam u zadnjih 10tak godina dosta stvari kupio iz bilo Hgšrota il Vemila da li ste imali iskustva da ste naletjeli na (najcesce) grafulje, meme il slicno vec rabljeno a prodaje se pod novo? Ja fakat jesam.
Sjecam se prije par god kad sam kupio u hgšrotu 6800GS. Upiknuo je ja na maticnu i startam pa rekoh da vidimo odmah temperature kakve su jelte... imam sta vidit 75C° u idleu ... rekoh ffs hjebote koji HPT se desava, aj da vidim kakva ce bit temp nakon sto malo zaigram i imam sta vidit nakon ni 10 min igre skoro 100C°. Nis aj reko idem ja pogledat pastu (to mi je inace prva stvar koju provjeravam) i imam sta vidit, onak pasta je bila razvodnjena polu nanesena grrr, aj idem to zamjeniti sa nekom najjeftinijom kojom imam. Rezultat? 30 stupnjeva manja temp!!! FFS. A onda sad zanja grafa koju sam uzeo u vemilu, F-F-S, kad sam skinio hladnjak imao stam sta vidit, neko je lopatom nabacao pastu, onak samo sto nisam poludio, premda grafa radi ok sta mogu napraviti? Zvat likove i rec im da je to vec koristena grafa? Mos mislit kak ce to priznat.
Vasa iskustva?