Evo danas isao u nabavku svoje nove graficke
Prvo sam mislio uzeti 8800GTS 512MB (cije se cijene krecu oko 1600kn-1700kn) jer sam zivio u uvjerenju da su 8800GT od 1400kn pa nadalje, sto je prihvatljiva razlika, pa kao ono kad je bal nek je maskenbal
No onda naletih na ovo:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5225
Ja ono - dobro mozda je neka greska, ili jednostavno nije dobavljiva. Zvrcnem ljude, i doticni potvrde da ju imaju
Sad da malo pojasnim zasto sam ja toliko odusevljen:
ne samo da za 1200kn dobijete 8800GT sa 512MB nego dobijete jos i zalmana (ne 700-ku nego jos bolji, s kojim moram priznati da sam vise nego zadovoljan, hladi ko blesav i nije ni priblizno bucan koliko ljudi melju po internetu) i Neverwinter Nights 2, odnosno kao da placate karticu valjda nekih 800kn

A jos je i tvornicki overclockana na 700MHz za jezgru i 1840MHz za memoriju (inace su na 600/1800), dobro memorija nije zvijerski overclockana ali frekvencija za jezgru je itekako respektabilna.
Nakon par sati uzivanja u Crysisu (leeeeti na max koliko xp nudi na 1280:1024) odo ja nju malo overclockati

Mic po mic dizem i testiram (2* 3dmark2006 + cca 15miin crysisa), oko 8 sati dodem do 750MHz - jezgra, 1840MHz - shaderi, i 2000MHz - memorija, i prode 3dmark, na sto sam ju odlucio podrobnije testirati u crysisu pa da budem siguran da ona to moze drzati - uglavnom 2h igranja bez prestanka i sve savrseno radi, rock
Nakon ovog vise ne zelim ici, jer obecao sam sam sebi da ako dodem do 750/2000 da cu stati, a posto sam praznovjeran to cu i napraviti
Uglavnom ljudi, moja velika preporuka, za toliko malo para - previse muzike, ovo cudo na ovim frekvencijama je u razini 8800Ultra (sto je najgore mislim da i ne pretjerujem).