View Single Post
Staro 13.05.2008., 10:13   #1472
Bono
Uptime 99.99%
Moj komp

Bono's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor rocky6 Pregled postova
1. Od kud ti to da se radi "trajna" razlika?
2. Zasto bi Amis bio jeftiniji od T-coma na visim brzinama, ne vidim razlog. (ne znam gdje su to obecali da ce bit jeftiniji)
3. Nitko nas nije tjerao da idemo na Amis.
4. Ova "Akcija za kvartove" ima samo psiholoski efekt za privlacenje korisnika to znamo i ti i ja i oni. Nekom logikom sljedi pobuna starih korisnika i to oni znaju. Prema tome morat ce se pobrinuti za stare korisnike.
5. Ne znam koja je privlacnija ponuda od ove Amisove, stvarno ne znam nisam pratio, nek me netko apdejta
6. Hebi ga, uvijek mozes napravit raskid ugovora ako voda dodje do grla ali mislim da nije tako kriticno.
1. Po kvartovskoj akciji za koju nisu htjeli da saznaju stari korisnici (dijelili su letke ko netka picerija)daju trajnih 4mbita, bez ugovorne naknade, trajno besplatno telefoniranje i ako ostanu korisnici 1god 500kn poklon. Nitko se nije bunio kad su nudili novim korisnicima 50% cijene prvih 50% jer tako se to radi u marketingu, to je bilo na webu i sve oke. Sad ako to tebi nije trajno neznam sta je, jer do kraja godine ne misle dizati brzine.
2. Dobra ti je logika svaka ti cast, skuplji su od t-coma na vecim brzinama, a opet nude tolika ogranicenja tipa zakljucan modem, newsi ne rade po 2 tjedna nikome nista, za CIX im je trebalo punih godinu i pol, ako pukne nesto preko vikenda ceka se ponedjeljak.
3. Da imas pravo trebao sam znati sta se moze od Slovenaca ocekivati.
4. Da cekaj pa ce naici nesto, news flash nezadovoljni stari korisnici su dobili besplatno telefoniranje i to je to.
5. T-com na visim brzinama, Optima, Metronet, Ocito jedini sa kojima su ravni je Iskon cijene su im izmedu.
6. Cim Metronet opet postane dostupan selim se, vec mi je dosta njihovih izgovora i gluposti iz SZK kod nas je sve uredu ili slanja racuna koji su davno placeni po principu ako prode prode. I kad potrosim pola sata da provjerim da li je placeno oni kazu gospodine znamo placeno je sve.
Bono je online   Reply With Quote