View Single Post
Staro 13.05.2008., 06:04   #89
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor The Satara Pregled postova
nemam pojma. koliko?
Puno, čak i više nego "ukletih" maxtora mislim u postotku, neznam dal je apsolutni broj veći ili nije, manje je diskova onda bilo u opticaju...

Citiraj:
a "backup" je apsolutno siguran?
Naravno da nije, ne postoji apsolutno sigurno rješenje ali ovisno o tome koliko si paranoidan (i koliko si spreman potrošiti) možeš biti to bliže tom idealu...

Citiraj:
stvarno ne znam kako si to zaključio, ali da tako mislim ne bi imao 2 seagateova diska u računalu
Zato jer si rekao "...kad dovoljno ljudi izgubi podatke na seagateovim diskovima, moglo bi se nešto slično dogoditi..." ?

Iz čega se može iščitati tvrdnja kako se na seagatu gubi podatke daleko više nego na "ne seagateu" a to ne stoji...

Citiraj:
oćito me nisi razumio. namjera mi nije bila reći da seagate nije dobar, a ostali jesu, već samo da seagate nije dobar. za ostale me nije briga jer ih ni ne kupujem.
Iskreno mene briga sa seagate kao seagate, samo me zasmetala diskusija u smjeru "eee sad će seagate povuć cjelu seriju diskova jer je jednom `rvatu crko njegov novi 7200.11" mislim fakat je smješno to i pomislit...

Inače i tako polako ali sigurno dolazi vrijeme SSDa, a po svemu sudeći tu će neki drugi igrači biti glavni i druga imena će nam biti na shoping listama i popisima konfi...

Citiraj:
odosmo u ot
Da istina odosmo, makar ne skroz...

Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 13.05.2008. u 10:04.
yedwy je offline   Reply With Quote