View Single Post
Staro 13.05.2008., 01:00   #1468
rocky6
Adriaaaaaan....
Moj komp

rocky6's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Pa gle branim Amis jer sam super zadovoljan njihovom uslugom bar zasad. I Idontgiveafuck za stare korisnike isto kao sto nece brigati hrpu novih koji su dosli. Ok, nije korektno od njih sto su tako napravili ali boli ih briga, kad su stekli ovom akcijom hrpu novih korisnika. I sta bi sad mi svi trebali solidarizirati sa vama ili sta i mozda ostat na T-comu? Ma daj ne budi smijesan. Znam da se osjecate prevareno a grebi ga. Zali se! Prosvjeduj! Predji na povoljniju konkurenciju! Cuj cemu tolko cmizdrenja ne kuzim ??? I pokusaj mi odgovorit barem na jednu od mojih stavki koje sam naveo.

EDIT: E da, i ima ljudi kojima je i telefon vazan, tak da ne moras samo misliti da svi imaju slicne ili iste potrebe sto se tice interneta i telefonije.
Sori kolega ali ima nas ovdje 10 koji raspravljamo o ovome tak da mislim da ne bude imalo nikakvog ucinka na bilo koga i bilo sta a pogotovo ne na Amis. A nisam vidio da se ljudi bune nesto protiv ove nove ponude...hm..kak se ono zove, ponuda za kvartove il nes tak!

Zadnje izmijenjeno od: rocky6. 13.05.2008. u 01:18.
rocky6 je offline   Reply With Quote