Ajme što su se neki našli braniti amis, kao da je njihova firma.
Ako prevrtite zadnje stranice ovog topica lako se vidi gdje su problemi, stvarno mi se neke stvari više neda ponavljati.
Kaj se telefona tiče ajdontgivafak za razgovore po 7 lipa jer jedva i koristim telefon, a siguran sam da takvih korisnika ima puno. Uostalom, može se na svakom adslu složiti telefonija za ravno nula kuna i nula lipa. Da netko nudi adsl bez da moram imati telefonsku uslugu odmah bih to uzeo.
Mogli su se za stare korisnike pobrinuti odmah a ne da se moraju blamirati (a i nije im prvi put da tako rade), jer kako je već rečeno, ispada da je starijim korisnicima povoljnije raskinut ugovor i sklopit novi. WTF??? Totalna nebuloza.
Što se cijena tiče amis više nije izrazito povoljniji kao što je bio, danas ga konkurencija prati, a i u nekim ponudama je bolja, dovoljno je prošvrljati malo po topicima u ovom podforumu da se u to uvjerite.
Što se kvalitete tiče da ne idem u detalje samo ću nabrojati CIX, slovenski IP range, resetiranje routera, spajanja na router, zaključane opcije na routeru....
Što se IPTV-a tiče već me skoro godinu dana uvjeravaju da samo što ga nisu uveli u moj kvart. Vjerovao sam im i zato sam i uzeo njih, a mogao sam i iskon i optimu.