Citiraj:
Autor Fadolf
Ne tvrdim da Bux.to nije jedna od milijun muljaža slične vrste na netu (počeo sam sumnjati u Bux kada sam vidio "post od lika iz Debrecena koji je kakti dobio lovu"; post je imao isforsirano netočan engleski, naravno, kada malo bolje čitate navodne postove o isplati onda vam bude jasno). Pošto nisam uložio ni lipe u to, a vrijeme na to sam počeo tek odnedavno trošiti (autoclicker izbjegavam) ne smeta mi...
Nadam se isplati, ali ako je neće biti opet dobro...
Glavni razlog zato što sam quotao tvoj post je taj što bih te htio upozoriti na to da Bux nije piramidalan sustav jer ne postoji mogućnost praktički beskonačnog širenja. Pošto smo svi relativno novi u Buxu trebat će neko vrijeme da se sazna prava istina, ali sudeći po raznim stranicama koje tvrde da Bux nije scam još uvijek imam razloga da vjerujem... 
|
Slazem se s tobom, bux nije piramidalni sustav, ali ne bih htio previse razglabati o istome dok ne vidim pare na svom računu... Utrošio sam sigurno preko 20 sati čitanja i istrazivanja o tom ptc-u i zasad mi se cini ok, jedino me poprilicno bocka to vrijeme cekanja na isplatu...
nadajmo se da ce taj novi engine (tj. skripta) ubrzo izaci i da ce funkcionirati kako je predvideno (i nadajmo se da uopce postoji ta skripta koja bi preksutra trebala izaci na beta testiranje i da ce uopce izaci

)