Citiraj:
Xigmatek S1283 je stvarno prva liga, donio mi ga frend iz Njemacke prije par dana, i to "Red Scorpion" verziju i ostao sam stvano odusevljen. Cooler super izgleda, lagano se montira, nije prevelik ni tezak (600g s ventom), vent je tih,
|
Ja si isto pikiram taj cooler, po svim testovima je jako jako solidan. A cjena mu je nekih 280 kn, sto je po meni totalni bestbuy. Naravno tu je i Zerotherm Nirvana, ali ona kosta vec 340 kn ako se varam. Cekam sad jos da Besthya vidi za onaj mountig kit za Xigmateka, tak da ga mogu normalno montirat, a ne ovi pushpinovi..
Rekao si da si dobio Red Scorpion verziju, koja je skuplja 40 kn, a razlike nema.. Vidio sam test gdje je lik usporedio obicni i Rs..uglavnom, RS je atraktivnij ali performanse su jednake..
Ali po meni predobar cooler za te pare, ali vidjet cemo sta ce reci kad ga instaliram..
@deathman+
Jel si ti onaj lik koji je rekao da je unatoc svim forumskim komentarima o Zalman hladnjacima ipak proucio sve testove na netu i na kraju zakljucio da je taj Zalman odlican i na kraju ga i uzeo?
Vidim sad da jesi..
Zasto ga prodajes?