View Single Post
Staro 11.05.2008., 23:34   #1
hp compaq
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Koji i kakav printer uzeti?

Poštovanje,

Vidim da tu ima puno tema o printerima, ali konkretno mene zanima sljedeće:

Trebam printer za printanje kako crno bijelih, tako i color dokumenata, mjesečni ispis je 500-1500 stranica maksimalno. Sada imam color laserski printer OKI C3300, ali potrebno je mijenjati sve tonere i bubnjeve što mi nakon 2 godine korištenja nije isplativo.

Sada se nekako mislim da si uzmem od HP-a OfficeJet Pro L7590 All-in-One Printer, Fax, Scanner, Copier (CB822A) (http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr...-81409907.html), po cijeni od oko 2500 kn, što je manje nego li novi djelovi za OKI-ja. Uz to bi uzeo i neki manje crno/bijeli laserski printer, da smanjim troškove ispisa računa i dokumenata koji su samo crni tekst.

Moje je pitanje, dali je to ispravna odluka za printanje raznih materijala, između kojih ima i dosta prospekata u boji, sa slikama i tekstom, na papiru od 120g. To radim preko ljeta samo, nekih max. 200 primjeraka mjesečno (A4 dvostrani). Dali bi cijena tiska s ovim OfficeJet-om mogla biti OK, ako uzmemo u obzir da mi je sadašnja cijena (prosječna) 1 stranice oko 0,85 kn, i to samo toneri, ne računajući bubnjeve koji su eto sada za mijenjanje...
hp compaq je offline   Reply With Quote