View Single Post
Staro 11.05.2008., 21:41   #1
daki
amigo
Moj komp

daki's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Preporuka mp3 playera

Pozdrav, zelio bih si nabaviti novi mp3 player pa me zanimaju vase preporuke. Dosad sam slusao mjuzu na nokiji i slusalicama HS-23. Kupio sam bolje zvucnike za komp i sad kad slusam pjesme na mobu kvaliteta mi je low. Jos su mi prije mjesec dana pocele krepavati slusalice pa sam odlucio da kupim mp3 player. Zanima me nesto sto nije preveliko i da nije preruzno. Sad gledao sam neke i najrade bi uzeo iPod Classic 80Gb, s tim da je u diskont24 1650kn. Dobro mi je sto je super dizajniran i vele da je odlicna kvaliteta zvuka, ali me odbija to sto se mnogi zale da imaju problema s iTunes softwareom, slusalice koje nisu in-ear i samo to sto je unutra HDD pa neznam kolko je to sigurno. Tih 80Gb mi niti ne treba u cijelosti, onda bih stavljao i cijele albume na njega, uostalom ako je samo 1650kn zasto ne. Drugi izbor bi mi bio Sony NWZ-A828, s tih 8Gb ne bih stavljao bas cijele albume i diskografije ali bi bilo sasvim dosta mjesta za omiljene stvari. Na cnet reviewu su nahvalili njegovu kvalitetu zvuka a i prodaje se s kvalitetnim in-ear slusalicama te po njihovom misljenju ima najkvalitetniji zvuk od svih playera. Jos uz to ima izdrzljiviju bateriju od ipoda, nije neki ljepotan ali nije ni ruzan po meni ok player. Sad ima li netko iskustva s njima, bolje preporuke savjete... napisite misljenje.l
daki je offline   Reply With Quote