Tema: IT edukacija
View Single Post
Staro 11.05.2008., 03:33   #1
ECCEM
Registered User

Datum registracije: Feb 2008
IT edukacija

Pozdrav svima.. Naime, situacija je ovakva. Već duže planiram upisati neki značajniji tečaj na kojem bih mogao izgraditi nešto i uglavnom imati prihode no s vremenom sam naišao na puno miksanih poruka tako da sam uglavnom i zbunjen svime. Isplati li se ili ne? Može li se kasnije dobiti zaposlenje ili ne?
Uglavnom kako god, odlučio sam i to je to, tu idem i imam odlučnosti i učiti ću koliko bude trebalo da steknem potrebna znanja no problem je zasad u tome da imam volje no nisam predobro informiran o situaciji i tu bi stvarno bilo super kad bi ovdje dobio neku pomoć.
Konkretno, zanima me što izabrati i što preporučate kao naj? Naravno, za oko mi je zapela Cisco akademija i to je najvjerojatnija opcija no koliko općenito dobijete s njom i koliko može za vas učiniti? Pretpostavljam da ovisi od zaposlenja do zaposlenja no dali je kredibilna? Mogu li se raditi poslovi i online?
I zadnje, koja učilišta predlažete? Algebra je najeksponiranija no nekako mi više djeluje da je namjenjena možda široj populaciji i malo više laički nego da baš do kraja stručno obučava no možda se varam.
I još nešto vrlo važno, s obzirom da se u mnogim poljima steču međunarodne diplome, kakve su mogućnosti zapošljenja u inozemstvu ili čak samostalonog rada? Hvala puno.
ECCEM je offline   Reply With Quote