Prije svega, s obzirom da sam novi, pozdrav svima na forumu!
Imam pitanje u vezi MX518 misa. Kupio sam ga prije 2 dana u Vemilu, cijena 299 kn. Znaci nije vise ni puno, ali bogme nije ni malo
Mis za sad guram po stolu, dok ne nabavim neku podlogu. I primijetio sam da mis ne stoji ravno potpuno, vec onako preskace.
Znaci ako pritisnem mis na doljnjoj desnoj strani, tek tada ta strana se prisloni na stol. Ako ga pustim, on se opet vrati, znaci ta doljnja desna strana se ponovo digne u zrak. Tako se nozica s doljnje desne strane uopce ne vuce po podlozi, vec stoji u zraku. Ako pritisnem tu doljnju desnu stranu, onda nozica s gornje lijeve strane ide po zraku i ne prianja uz stol.
Radi se o malom odmaku, heh...ma manje i od jednog milimetra valjda, ali dovoljno da iritira.
Znaci mis kao da preskace u smjeru gornja lijeva strana i doljna desna strana (gledajuci misa u normalnom, radnom polozaju).
Do stola nije, stol je potpuno ravan.
E sad, ne znam koliko je to normalno, pa s obzirom da valjda pola foruma ima istog misa molio bih da mi kazete jel i kod vas to tako.
Jer ako nije, pravac u vemil na reklamaciju, valjda ce priznat to.
S obzirom da sam do sada imao geniusa ergo 525 koji je potpuno jednako prianjao na podlogu sa svih strana, onda valjda ocekujem od duplo skupljeg misa isto.
Hvala unaprijed svima na odgovorima