vidim da se ovo pretvorilo u raspravu o fps-u, pa ispada da ću ja sad otić u OT, jer ću pitat nešto vezano za IGRICU (o kojoj je sasvim slučajno riječ u naslovu topica).
naime, prošo sam igru neki dan, i sad bih ju htio ponovo preć, al na najtežoj razini (igro sam na srednjoj, malo booring...), i sjetio sam se da se na početku može izabrat "ljepši spol" za glavnog lika, pa reko baš da probam kak to funkcionira
uglavnom, ne znam kako kreirati novi profil, sada čim uđem u igricu, odma mi je moj lik tamo, kojeg sam prvi put složio i to je to. uostalom, tko je igro, zna o čemu pričan, nemoram objašnjavat.
čak mi nije jasno ni kako odigrat ponovno misije al na drugim težinama. odem na story mode, pa missions(il kak već piše ne znam, uglavnom ne na CONTINUE), odaberem si misiju i sa strane piše samo da je pređena misija na određenoj težini, al ne mogu to promijnit, bude tamo kvačica, al nemoš niš s tim.
malo mi je to

. nisam se još susreo s tim da nemoš imat nekolko profila različitih u igrici, kojoj god, ne samo R6.
ili sam ja malo u

pa ne vidim di se to narikta.