View Single Post
Staro 11.05.2008., 00:12   #6
Fr4nZ
Premium

Fr4nZ's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor RisingPower Pregled postova
Slažem se s tobom, problem je u Visti i trebaš ju deinstalirati kako bi sve proradilo. Nego, zar nemaš neki utility za taj wlan? :S
Vista mi se za sada čini dobra, ovo je jedini problem na koji sam naišao, imao sam program koji sam dobio uz cd od d-linkovog modema, ali on ne radi na visti , pa sam morao skinuti s d-linkove stranice posebne drivere za 64 bitnu vistu. Uglavnom nekako mi se čini kako ovo ne bi trebao biti velik problem, jer dobro je bar što se mogu uopće spojiti, i veza je dobra, samo me ta enkripcija zeza, sad valjda ima nešto što spriječava spajanje kada se uključi ta enkripcija.

Citiraj:
Autor shimpa Pregled postova
ne moraš ti ništa napraviti hehe. niti ja kažem da je 100% tako (dapače, da bar ne morao mijenjati išta). samo prenosim svoja iskustva.

Mislim da si malo preoštro shvatio onaj moj komentar, ponudio si mi dobre odgovore, samo što sam već 2-3 dana proveo gledajući po internetu i shvatio kako sigurno nije problem u hardweru već u visti samo neznam kako to riješiti, prvi put se koristim vistom pa mi se sve još čini nekako komplicirano, iako je ona napravljena sigurno da olakša korištenje windowsa, barem se tako čini po lijepom grafičkom sučelju, i slobodno prenosi svoja iskustva, zahvalan sam ti na tome, ako nisi ponudio odgovor meni možda će baš taj odgovor pomoći nekome tko će jednog dana imati sličnih problema kao ja sada. Iako pretpostavljam da ne predstavlja nekakvu opasnost ne imati enkripciju, jer domet tih wlan adaptera baš i nije toliko velik, bar ovog kojeg ja imam, osim ako naravno netko ima nekakvu dodatnu antenu. Uglavnom htio bih staviti tu enkripciju što prije jer mi se jednom davno već netko bio spojio a to nebi ni skužio da mi taj susjed nije rekao da se spojio meni na router , tako da od tada koristim enkripciju.

Fr4nZ je offline   Reply With Quote