Tema: Lg ku990
View Single Post
Staro 10.05.2008., 21:35   #1
studenac
ludjak

studenac's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Lg ku990

Pozdrav.
Nadam se da je netko ovdje imao ili ima slican problem, pa da saznam sto se dogadja. Naime, kupio sam novi LG990, kriste mobitel je bolestan, ali imam jednu veliku zamjerku i neznam sta da radim, a to je trajanje baterije. Namjestio sam program za stednju baterije i iskljucio vibration comfirmation kada dotaknem ekran, i baterija svejedno ne traje dulje od 20h makar ga ne koristio.
To je totalna nebuloza, jer pise na stranicama i u manualu da baterija traje 420h u standby i 4h talk, ali eto mobitel se samo ugasi odjednom, a indikator baterije se uopce ne pomice za crticu dolje kada se trosi, nego pokazuje kako je bat puna onda odjednom je skroz prazna, oglasi se signal za batery low i mob krepa. Napominjem da ne gledam video niti slikam s mobitelom za vrijeme tog testiranja i najvise sta je radio je bilo 24h sa jednim razgovorom od pola minute. Punim s normalnim punjacem, neznam mozda je problem sto sam na pocetku punio bateriju preko USB koji navodno slabije i brze napuni bateriju (koja se brze potrosi), pa jesam li mozda tako smrdao kapacitet baterije na samom pocetku? To je jedino sta mi pada na pamet, a nekako mi se neda kupovati novu bateriju dok to ne potvrdim, ne zelim iste probleme s novom bat.
Ajde nadam se nekom odgovoru jer ovo me stvarno zivcira, ljudi me zovu prijepodne a meni mobitel vec prazan i ugasen, a cijelu noc se punio.
Help!
studenac je offline   Reply With Quote