Citiraj:
Autor BladeRunner
Thedream.. ovako WiC se vrtio na 3000+ i 9550SE i 1gb rama. 1024*768 low detalji. Igra se vrtila i bila je igriva. 30-ak fps-a. Ako želiš navrati do mene pokazat ću ti, a do tad se možeš poklopit ušima. To što si ti uživljen u neke megaubercool GX2 i takve stvari a nemaš para za njih, a stari jebiga...
|
Reče mulac od 18g,čovjeku koji radi za 6 000kn..i da hoće može kupiti svaki mjesec novi komp..
Joj joj..baš mi treba jedan dobar roooaaar,ili aaarghhh..da se izderem i nestanem..kao Conan

...
Igrivo i ono što ti kažeš leti...nije ista stvar..10fps je igrivo,15 je malo više..na 30+ možemo govoriti o letećim sposobnostima..a i onda su one jako upitne..
Nisi pratio topic..ja sam protiv megaubercool stvari..

čitaj detaljnije..
Ja ti zavrtim na 9800pro koja je 5x jača kartica od 9550SE WiC na 1024 i neće imati 30fps...nema veze joj..uhvatili se jedan drugoga ko pijan plota..
Back to topic..please..zanima me grafa..da čujem rezultate neke..a ne lijepo radi,sve leti..nego neke konkretne testove od usera koji ju posjeduju..
Gilbert me lijepo bio ispravio...9550SE je 64bitna kartica..ne znam o čemu pričamo..to na tetrisu nema 30fps..
Back to topic..i jasno..isprike uvaženima..mod i ostali,na iskrenim izljevima ljubavi mene i bladea..uvijek sam volio mlađe..