View Single Post
Staro 10.05.2008., 16:08   #68
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Jas0n-X Pregled postova
Otkako sam izvrsio tutorijal "Transparentni fullscreen i modificirani skinovi za Vistu" na prvoj stranici , ne mogu otvorit sljedece programe: " Process Explorer , Device Manager , WinRaR , Avast Viewer itd.". Glavna greska je u uxtheme.dll fileu. Pošto sam backupiro tri filea koja su navedena u tutorijalu i htio sam vratit na stari izgled , nikako mi ne dopusta da prekopiram backupirane fileove jer postojece koristi neki od procesa. Pokusao sam u Safe Modu , ali ista greska, prije kopiranja uninstalirao sam Vista Glass.

Dali je tko imao slicnih problema i kako ih je riješio? I da , imam Windows Vista Ultimate SP1 x32, sve je savršeno radilo prije toga. Postupak sam napravio kako piše u tutorijalu. Nisam skinuo krive dlle , da ne bi bilo zabune oko toga.

Plz HELP.
Jesi ponovo preuzeo ovlasti? Stvar je u tome da se ne smiju samo prekopirati fileovi nego orginalne treba preimenovati pa onda iskopirati nove i to sva tri filea. Probaj isponova iskopirati Vista Glazz i vratiti orginalne lajbrajrise pomoću njega.
tutix je offline   Reply With Quote