Muci me Bethoveen na SP3
i nece zavrsiti instalaciju bez Bethoveena. Googlao sam i netko je dao savjet da se pogleda da nije slucajno izbrisan folder SAmple Music u My Music unutar My documentsa i tocno, nisam ga imao, pa sam ga kreirao, al i dalje ne zeli kopirati
potom mi je jedan forumas poslao Sample Music folder kojeg sam kopirao:

al i dalje nece...."An error occurred while copying file beethov.9... Cannot copy file to destination directory. Click Retry to retry the operation or click click to..."
Kliknem na cancel, pita dal hocu nastaviti instalaciju bez tog file-a, ja kliknem Yes, a on izbaci ovo:
onda sam pokusao tog WMA Beethovena preimenovati u "beethov9" i ubacit ga u taj folder "D:\8a22d00e5ad2570a1c400f\i386", odaberem taj file koji trazi (koji sam mu podmetnuo), al opet ista greska.
jel itko zna rjesenje?
na googleu ima par istih problema(SP3+Beethoven problem), ali koliko vidim nema rjesenja. Na MS technet forumu tema je zavrsena ovako:
"I ran all your 'solutions' and of course, the problem is not solved.
Thank you Microsoft for insisting that Beethoven's MOTHER ********** NUMBER 9 NEEDS TO BE INSTALLED ON MY MOTHER ********** COMPUTER before Service MOTHER ********** Pack 3 can be sucessfully installed.
Your programmers are morons. Go to hell, the lot of you."
http://forums.microsoft.com/TechNet/...9073&SiteID=17