View Single Post
Staro 10.05.2008., 10:08   #17
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Ipsens Pregled postova
Takoder...
Vazna mi je autonomija i tip(iz hgspota) mi kaze da sigurno moze izdrzati izmedu 3 i 4 sata jer ima 9 cell bateriju, a ne 6 cell, kao vecina.

Masa mi je apsolutno nevazna.
I ne, ovo nije desktop zamjena, vec bas cu snjim na teren.

Dalje...
U BUG casopisu, broj 184, ozujak (03/2008) - prije 2 mjeseca, strana 54...
Na moju srecu, recenzirali su jedan forcebook, a znamo da ta ekipa ,nije hrpa nestrucnih klaunova.

E sad, uzmite u obzir da su imail upravo najnoviju gen, o kojoj ja pricam i oni navode u listi PLUS, za kuciste da je cvrsta konstrukcija, vrlo dobre performanse..., DVI HDMI izlaz!
Samo eto, sto taj model Atlas ima 17" ekran, a cijenu od 5499 kn pa se ocito moralo stedit, na kvaliteti matrice, stoga su se bugovic jedino zalili na ispranost boja, kojoj je, kako kazu, uzrok prevelika svjetlina matrice.
Taj model E8227D je izdrzao 2:39 min na njihovom testu.
Kazu da su tipke tvrde i odlicno dimenzionirane i pravilno razmjestene, ali ih je izivcirala funkcijska tipka, lijevo od CTRL-a!
Poklopac je izrazito robustan i imun na uvijanje, kao i unutrasnjost uredaja.

Sta sad mislite?
Po ovome, vise nema mjesta, pljuvanju po kucistu(najnovija gen., znam da je stara gen. zadnji srot)
Što se tiče grijanja, to je dosta na starijijo generaciji možeš doslovno peći jaja tamo di stoje ruke.

Kako su ovu novu seriju napravili nisam još detaljno 4 real upoznat. Volio bih isprobat jednog pa da vidim. Isto tako FB ima dosta dječijih bolesti, što se mene tiče ako mu je masa velika nije baš za terenski rad. Ovaj FB koji imam prilike koristit stara verzija ima bateriju cca40 min pod Vistom, load, a pod XPom oko 1h! Novi sa 9cell baterijama bi trebali imat veću izdržljivost, da li imaju neznam!
Baja 001 je offline   Reply With Quote