Bubba obrati pozornost na post#5 zadnja recenica.

Da se opet malo ukljucim, cinjenica je da kabel od 100Eura/metru "svira i izgleda" bolje od drota od 2kn/metru, ali je razlika minimalna i prosjecnom sisavcu APSOLUTNO neprimjetna(manje od 5% ljudi ovo cuje tako da ako neko STVARNO ovo cuje moze biti JAKO sretan). Cinjenica je i da svaka oprema(masina, stroj) ima period uhodavanja (usviravanja ovdje) i da je to nepobitno, cinjenica je da neki materijali stare i mjenjaju kristalnu strukturu (precitipacija Al legura npr) a time i svojstva(intezitet ovosi o nacinu i vrsti starenja). Postoji smece od audo sustava(npr...plasticni zvucnici od par desetaka kn NA KOJIMA JE ZVUK osjetno DEGRADIRAN) i Uber sustavi (od par stotina tisuca kn koji tek u studijskim uvjetima pruzaju razliku na "Normalne"), ja sam ostro protiv jednih i drugih te zagovaram "normalne" sustave na kojima mi je bitna MUZIKA a ne sustav, vecini "nabova" je dostatan 192kbs mp3 sa EQ iz Winampa/Foobara na nekim 500+kn zvucnicima da se "ustimaju" i to smatram normalnom pojavom isto kao sto vecina vozi "normalne" aute.
Sjecam se davnih dana dok sam citao HiFi i vidim neki tamo CD player za 13000kn....hm...a unurta ladica+laser philips ista ko i u PC cd romu....lol, jedino sto je plocica bila rucni rad sa stvarno lijepo smjestenim komponentama ali za 13 somova te steram u ku***.
U cijeloj prici najbitnija stvar je jako zalosna, a to je da se pocelo slusati sustav a ne muziku koju on svira